ŠPIJUN ILI SAMO VODITELJ? Bilo kako bilo, NJEMU dugujemo mnogo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPIJUN ILI SAMO VODITELJ? Bilo kako bilo, NJEMU dugujemo mnogo (FOTO)

Legenda za sva vremena...

Čak Beris voditelj i tvorac šou programa "The Dating Game", "The Newlywed Game" i "The Gong Show", preminuo je sinoć u 87. godini.

Mnogo pre nego što su nas preplavili televizijske emisije "Američki idol" i "Ja imam talenat", Beris je prvi došao na ideju da stavi ljude ispred kamera kako bi predstavili svetu svoje znanje i talenat.

Bio je autor i voditelj emisije "The Gong Show",  koja mu je donela ogromnu popularnost šezdesetih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sedamdesetih godina, u kome amateri širom Amerike dele sa publikom svoje skrivene talente.

Berisa su mediji  često napadali da zloupotrebljava takmičare i koristi njihovu ranjivost zarad šou programa, ali niko nije mogao da mu ospori činjenicu da je bio kreator novog televizijskog formata.

Beris je i autor romana "Ispovesti opasnog uma", za koji je tvrdio da je autobiografsko delo.

On je u knjizi opisao svoj život voditelja i producenta koji kao plaćeni ubica radi za Centralnu obaveštajnu agenciju.

Bilo da je istina ili neslana šala, godine 2002.  proslavljeni Džordž Kluni je uspešno ekranizovao ovu priču sa Semom Rokvelom u ulozi Berisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.