SENZACIJA: Vršnjak ima problema sa ustajanjem? Ne očajavajte, LEK JE PRONAĐEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA: Vršnjak ima problema sa ustajanjem? Ne očajavajte, LEK JE PRONAĐEN

Statistike obolelih od poremećaja erektilne disfunkcije poražavajuće, ali javila se nova nada.

U savremenom društvu u kom danas živimo čini se da je Impotencija ili erektilna disfunkicija kao tabu tema stvar prošlog veka. Ali, da li je baš tako?

2017. je godina a među mnogim muškarcima i dalje postoje strahovi, strepnje i kompleksi kada je u pitanju najintimniji deo ličnosti. Zato smo spremni na sve da to ostane u četiri zida, da o tome ne govorimo nikada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak ni sa najboljim prijateljima.

NIJE SVE U VEŽBANJU: Baš OVE namirnice će otopiti MASNOĆU SA STOMAKA!

Impotencija ili erektilna disfunkcija je jedan od takvih problema. Ako je sudeći prema najnovijim statistikam, trenutno se više od 50 odsto muškaraca starosti od 45-70 godina suočava sa problemom erektilne disfunkcije (ED), a s godinama ovaj procenat raste.

Stručnjakinja otkriva: Ovako će vam S*KS svaki put biti FENOMENALAN!

Na Internetu, kada je u pitanju ovaj problem kao i bilo koji drugi, nudi se sve i svašta, bez garancije, kontrole i potvrde o neželjenim efektima…. O eventualnom uspehu terapije svedoče samo "kolege" sa raznih foruma, koji će u srpskim uslovima (možda), podeliti svoja dobra iskustva sa sličnim preparatom. Međutim mnogi nisu ni svesni da prilikom upotrebe neproverenih preparata može doći i do  neželjenih efekata kao i da postoji mogućnosti ugrožavanja sopstvenog zdravlja.

Važno je znati  da se  ljudi sa ovim problemom osećaju depresivnim, ljutim, neraspoloženim, sa gubitakom samopouzdanja i imaju loš kvalitet života. Njihovi seksualni partneri se osećaju odgovornim za nastali problem ili imaju iskustvo sopstvene seksualne disfunkcije. Ovaj zdravstveni problem takođe ima veliki negativan ekonomski uticaj.

SAVRŠENA RAMENA: Uz ovu jednu prostu vežbu dovešćete vaše telo u top formu (VIDEO)

Ipak dobra vest je da rešenje postoji,  U Junu 2008. Američko udruženje urologa odobrilo je svakodnevnu upotrebu lekovite hemikalije po imenu Tadalafil u terapiji erektilne disfunkcije, a 2009. to je učinilo i Evropsko udruženje urologa. Upotreba tog leka je odobrena i u lečenju osoba koje imaju problema pri mokrenju usled benignog uvećanja prostate.

Ipak, i pored revolucionarnih otkrića na polju rešavanja problema erektilne disfunkcije, prosečan Srbin bi trebao da pre svega razvije naviku posete urologu, savetovanja sa njim i upotrebe onih preparata koje je preporučio lekar. Tako je problem i dalje ličan, ali ste ga podelili sa onim ko jedino realno može da vam pomogne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.