OSTRVO SMRTI: Deluje kao raj na zemlji, ali krije MRAČNE TAJNE... upozoravamo vas na STRAŠNE PODATKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OSTRVO SMRTI": Deluje kao raj na zemlji, ali krije MRAČNE TAJNE... upozoravamo vas na STRAŠNE PODATKE

Užas...

Ostrvo Koh Tao danas je jedno od najpopularnijih ostrva Tajlanda i ujedno najbrže rastući turizam u Tajlandu. Mnogi danas biraju ovo ostrvo kao najbolji i najpovoljniji izbor za letovanje na Tajlandu. Nalazi se u blizini Tajlandskog zaliva, a poseban je po ogromnom broju hostela, hotela, barova i restorana uz plažu. No, postoji i ona druga, tamna strana priče...

Misteriozni i nerazjašnjeni zločini ovde su svakodnevna pojava, pa je Koh Tao dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepoželjan epitet "ostrva smrti". Serija neobjašnjivih slučajeva gurnula je ostrvo prema tome da se počelo smatrati "zamkom za turiste", s obzirom na povećani broj ubijenih posetitelja s često pronađenim delovima njihovih tela u vodama.

- Koh Tao može biti raj, ali i pakao. Potencijalni turisti moraju biti upozoreni i ne smeju imati osećaj lažne sigurnosti - napisao je jedan turistički ocenjivač i kritičar. Inače, "ostrvom kornjača" proglašen je zbog toga što 'tao' na tajlandskom znači - kornjača.

- Ovde mafija ne šeće ulicama s pištoljima za pasom, nego je skrivena u porodičnim generacijama - dodao je.

Jedan od poznatijih slučajeva s 'ostrva kornjača' je smrt britanskih turista Dejvida Milera (24) i Hane Viteridž (23). Njihova tela pronađena su na jednoj plaži, a Hana je pre ubistva silovana. Za brutalno dvostruko ubistvo na smrtnu kaznu osuđeni su Zav Lin i Vin Zav Tun, migrantski radnici iz Mijanmara (Burme). Otkriveni su zahvaljujući pronalasku njihovog DNK.

Tek dve nedelje kasnije, u blizini plaže na kojoj su pronađeni Dejvid i Hana, pronađeno je još jedno telo. Reč je o još jednom Mileru, no bez povezanosti s Dejvidom. Luk Miler, 24-godišnji zidar, pronađen je mrtav na dnu hotelskog bazena nakon što je bio u izlasku s prijateljima.

Ubica, ili više njih, još nisu pronađeni, a ova dva slučaja su najnoviji dokazi o opasnosti tajlandskih ostrva.

U poslednje dve godine šest slučajeva smrti turista dospelo je u medije, a ostaje prava misterija što se zapravo krije iza svega...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAJ ILI PAKAO Najpopularnije tajlandsko ostrvo je privlačno i OPASNO PO ŽIVOT

Izvor: Blic, 28.Jun.2017

Tajlandsko ostrvo Ko Tao danas je jedno od najpopularnijih ostrva ove države i ujedno najbrže rastuća turistička destinacija. Reč je o malom ostrvu površine od tek 20 kilometara kvadratnih i 1.300 stanovnika. Mnogi danas biraju ovo ostrvo kao najbolji i najpovoljniji izbor za letovanje na Tajlandu...Nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.