NI BRADA, NI VELIKI MIŠIĆI: Žene se BACAJU pod noge muškarcima koji imaju OVE karakteristike

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI BRADA, NI VELIKI MIŠIĆI: Žene se BACAJU pod noge muškarcima koji imaju OVE karakteristike

Ne mogu da odole.

Iako su fizički snažniji muškarci i dalje veoma privlačni, otkriveno je da su ženama mnogo bitniji neki drugi kvaliteti prilikom izbora partnera. Ukoliko imate te karakteristike, nijedna neće moći da vam odoli.

Iznenadićete se kada vam kažemo da vam nisu potrebni ni mišići, ni velike brade da biste osvojili ženu svojih snova. Potrebno je samo da posedujete kvalitete kao što su lojalnost i plemenitost i uspeh je zagarantovan.

Dokazano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da su muškarci koji su bili slabiji u fizičkom nadmetanju nadomestili taj nedostatak kroz posvećivanje više pažnje i bolju brigu o svojim partnerkama, kako bi stekli njihovu naklonost.

Uspon "beta mužjaka" počeo je u ranoj fazi ljudske evolucije, kada su naši preci živeli u velikim društvenim grupama i gde su najdominantniji muškarci imali veće šanse za uspeh kod većine žena.

Muškarci "nižeg ranga" morali su razviti još jednu strategiju za privlačenje i dobijanje partnera,a to su postigli posvećivanjem jednoj ženi i njenim izdržavanjem i zaštitom. Upravo zato, dame su počele naročito da cene velikodušne i lojalne partnere, više od promiskuitetnih i jakih muškaraca. Time su praktično postavljeni i prvi temelji monogamnog porodičnog života, tvrde naučnici.

"Seksualna revolucija" se desila kada su žene počele da biraju muškarce koji su se dobro brinuli o njima, a ne njihove jače suparnike, prisiljavajući druge da promene svoje ponašanje zaključak je istraživanja koje je sprovedeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.