NEVIĐENO u Parovima! Gost PIPAO UZBUĐENU VODITELJKU: Ustala je i PREPUSTILA mu se žmureći (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENO u Parovima! Gost PIPAO UZBUĐENU VODITELJKU: Ustala je i PREPUSTILA mu se žmureći (FOTO)

Prevazišli su SVE!

Tokom jučerašnje emisije "Upoznajte Parove", luksuznu zemunsku vilu ponovo je posetio poznati bioenergetičar i iscelitelj, Alen Azarić.

SKANDAL NA FINALU EVROVIZIJE: Gola ZADNJICA na bini! Planeta je bila u ŠOKU! (FOTO)

On je, kao što je redovnim gledaocima rijalitija poznato, već gostovao u vili i pomagao učesnicima da se izbore sa svojim problemima, a jedna od najupečatljivijih i najstrašnijih scena svakako je bilo isterivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << demona iz učesnice Jovane Jovanov (pogledajte OVDE).

(18+) Isplivale GOLE FOTKE učesnice Parova! Produkcija POKAZALA: A onda je ona UŽASNULA SVE (FOTO)

I sinoć, Alen je govorio o svom daru, a u jednom trenutku je iz studija, gde je gostovao u emisiji, sišao u vilu da bi Jovani pružio podršku, jer je ona to tražila, budući da je posle egzorcizma neprekidno uplašena i uznemirena.

ROZGA SVE RASPAMETILA! Uvek bila smerna i slatka, a danas IZBACILA BUTINE, dok grudi samo sevaju (FOTO)

Vratviši se u studio, Alen je podvrgnuo tretmanu i Zorana Manijaka, bivšeg učesnika "Parova" koji je takođe gostovao u emisiji, a onda je nastupila i scena kakva do sada nije viđena.

Moćima bioenergetičara prepustila se i voditeljka "Parova", Jovana Jeremić, te je on počeo da je dodiruje po vratu, stomaku glavi, dok je ona žmurila, u transu.

PA S***I SESTRI U USTA: Skandalozno dopisivanje Jelene Krunić kruži internetom

Posle završetka rituala, vidno uzbuđena Jovana rekla je da je zaista osetila jaku energiju i da se oseća odlično. "Samo sam osetila kako ulazi i ulazi u mene", rekla je ona. Kako je ovo izgledalo, pogledajte u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.