Drastično je povećao P*NIS injekcijama, a ŽENE su mu rekle OVO: Au brale, njih 20 - ISTI KOMENTAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drastično je povećao P*NIS injekcijama, a ŽENE su mu rekle OVO: Au brale, njih 20 - ISTI KOMENTAR!

Duplirao veličinu organa.

Nemac Miha Štunc nije bio zadovoljan veličinom svog penisa, budući da je erekciji imao dužine od samo 13 centimetara, što je, zapravo, za većinu muškaraca prosečna veličina. On je, ipak, poželeo da impresionira buduće partnerke „monstruoznim ponosom“.

Penis je povećao injekcijama silikona i kada je narastao do željene, dvostruko veće veličine od prethodne, shvatio je da je pritom postao težak čak 3 kilograma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bila je ČISTAČICA ULICA a onda se skinula i pokazala TELO: Sada živi SAMO od svojih golišavih FOTKI

„Ne mogu sa sigurnošću da kažem koliko je težak, jedino znam da moja vaga u kuhinji, koja meri do 3 kilograma, nije mogla da ga izmeri“, rekao je Miha za jedan muško-ženski nemački portal.

U razgovoru za nemačke medije, priznao je da je, oduševljen veličinom i izgledom polnog organa, počeo je da spopada sve žene „u vidiku“ nadajući se da će one kasnije u krevetu s njim biti jednako oduševljene time. Međutim, reakcije žena su ga šokirale.

AUF, NIJE LAKO! Ako želite da glumite u PORNIĆIMA, moraćete da prođete ovakav TEST!

„U periodu od oko 2 meseca, spavao sam sa oko 20 devojaka, i mlađih i starijih. Na prvi pogled bile su impresionirane kada bi se skinuli, ali već sa početkom odnosa s njima, stvari bi išle naopako. Odnos im je bio bolan, niko nije uživao. Ni ja ni one. Na kraju bi mi sve isto govorile – nisi ni morao da ga povećavaš, dovoljno si seksi bio i bez toga“, opisao je svoje iskustvo ovaj Nemac iz Berlina.

Na kraju je zaključio kako silikonske injekcije ne nude nikakvo fizičko zadovoljstvo, već u stvari otežavaju seksualni odnos koji na kraju i presedne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.