Zemlje G7 spremne da pojačaju sankcije Rusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemlje G7 spremne da pojačaju sankcije Rusiji

Lideri su rekli da su spremni da "preduzmu dalje restriktivne mere kako bi povećale troškove Rusije ako njene akcije tako zahtevaju"

 Lideri Grupe sedam najrazvijenijih zemalja saopštili su danas da su spremni da pojačaju sankcije prema Rusiji zbog Krima, u zavisnosti od akcija Moskve.

Foto: Profimedia

- Podsećamo da je trajanje sankcija jasno povezano sa punom primenom obaveza Rusije po Minskom sorazumu i poštovanjem suvereniteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ukrajine. Sankcije mogu da se ukinu ako Rusija ispuni svoje obaveze - kaže se u saopštenju G7, prenosi AFP.

Lideri međutim, dodaju da su spremni da "preduzmu dalje restriktivne mere kako bi povećale troškove Rusije ako njene akcije tako zahtevaju".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemlje G7 spremne da pojačaju sankcije Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2017

Lideri Grupe sedam najrazvijenijih zemalja saopštili su danas da su spremni da pojačaju sankcije prema Rusiji zbog Krima, u zavisnosti od akcija Moskve..."Podsećamo da je trajanje sankcija jasno povezano sa punom primenom obaveza Rusije po Minskom sporazumu i poštovanjem suvereniteta Ukrajine. Sankcije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.