Zašto se Teodosić i Dijamantidis nisu ni pozdravili, ni pogledali? Setite se pljuvanja iz 2010. godine (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Teodosić i Dijamantidis nisu ni pozdravili, ni pogledali? Setite se pljuvanja iz 2010. godine (VIDEO)

Čudna slika iz Moskve...

Košarkaši moskovskog CSKA maksimalno su iskoristili prednost domaćeg terena i sa dva ubedljiva trijumfa uništili Panatinaikos pred put u Atinu, gde se nastavlja četvrtfinalna serija Evrolige.

Osim furiozne igre Armejaca, detalj koji je svakako upao u oko svim ljubiteljima evropske košarke dogodio se još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pre početka susreta. Naime, u trenucima kada su se igrači dva tima pozdravljali Miloš Teodosić je "ohladio" Dimitrisa Dijamantidisa, mada ni jedan od najboljih grčkih košarkaša svih vremena nije imao preteranu želju da pruži ruku... To je, naravno, mnoge nateralo da se zapitaju - šta je uzrok ovakve reakcije?
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.