Vučić u Moskvi zbog lekarskih pregleda, iznenada se sastao sa Putinom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Moskvi zbog lekarskih pregleda, iznenada se sastao sa Putinom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u privatnoj poseti Moskvi. U kabinetu premijera "Blicu" je potvrđeno da se on tamo nalazi zbog lekarskih pregleda.Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravi u Moskvi, gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, rekao je pres-sekretar Kremlja Dmitrij Peskov.

Kako prenosi Sputnjik, Peskov je naveo da "Vučić u Moskvi boravi u privatnoj poseti".

- U Moskvi se u privatnoj poseti nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << premijer Srbije Vučić, a u okviru njegovog boravka u ruskoj prestonici održaće se i njegov sastanak i razgovor sa prednikom Putinom - naveo je Peskov.

Ruska mreža prenosi da je Vučić poslednji put boravio u Moskvi u novembru prošle godine kada se sreo sa ruskim predsednikom, ali i sa premijerom Dmitrijem Medvedevom, kao i članovima ruske Vlade.

Vučić je tada otvorio Srpsko-ruskog poslovni forum i posetio Moskovski međunarodni forum inovativnog razvoja "Otvorene inovacije".

Tokom trodnevne posete sastao se i sa predstavnicima ruskih kompanija sa kojima su razmotrena aktuelna pitanja trgovinsko-ekonomske saradnje, uključujući realizaciju zajedničkih projekata iz oblasti energetike, industrije, transporta i poljoprivrede.

Vučićeva poseta Moskvi nije bila ranije najavljena, ali se srpski premijer sastao sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom prošle nedelje, kada je saopšteno da su razgovarali o odnosima dve zemlje i ocenili da su oni na izuzetno visokom nivou.

- Naveli su da će i dalje sarđjivati na očuvanju nezavisnosti i suvereniteta Srbije. Vučić i Čepurin su razgovarali i o unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Rusije - saopštila je Vlada Srbije.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.