Umalo stotka: Kad Teodosić blista CSKA se igra, Makabi pao u Moskvi!

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo stotka: Kad Teodosić blista CSKA se igra, Makabi pao u Moskvi!

Košarkaši CSKA deklasirali su Makabi u grupi B na startu drugog kola Evrolige sa 99:80 uz sjajnu partiju našeg reprezentativca Miloša Teodosića.

Makabi je samo u uvodnim trenucima kontrolisao rezultat, ali su "armejci" serijom 9:2 prešli u vođstvo (17:15), uspostavili ravnotežu i do kraja diktirali ritam.

Gosti iz Tel Aviva nisu dozvoljavali Moskovljanima da se odlepe na dvocifrenu razliku u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poluvremenu, iako je CSKA igrao po notama našeg Miloša Teodosića i Sonija Vimsa koji su trojkama održavali prednost, pa su na predah otišli sa 48:41.

Po povratku iz svlačionice ruski tim je serijom 13:2 koju je trojkom zatvorio Teodosić pobegao an 61:43 i gotovo rešio pitanje pobednika već u 24. minutu. Do kraja treće četvrtine u tri navrata je bilo +26, koliko je bilo i na početku poslednje (85:59), pa je publika u Moskvi mogla da uživa u sjajnoj predstavi košarkaša CSKA.

Među najzaslužnijima za trijumf bio je sjajni Teodosić, pošto je postigao 15 poena i imao čak 11 asistencija, najviše u svom timu, a odlično su ga pratili Vims sa 18 i Saša Kaun sa poenom manje. U Makabiju su se istakli Rendl sa 18 i Landesberg sa 14 poena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teo se poigravao sa Makabijem, Galata prevazišla probleme i srušila Valensiju

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Košarkaši CSKA deklasirali su Makabi u grupi B na startu drugog kola Evrolige sa 99:80 uz sjajnu partiju našeg reprezentativca Miloša Teodosića, dok je Galatasaraj sa 71:64 pobedio Valensiju...Makabi je samo u uvodnim trenucima kontrolisao rezultat, ali su "armejci" serijom 9:2 prešli u vođstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.