Tragedija u Moskvi: Mlada političarka likvidirana sa mužem u autu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Moskvi: Mlada političarka likvidirana sa mužem u autu (VIDEO)

MOSKVA - Eusku javnost šokirana je misteroznom smrću mlade 30-godišnje političarke Oksane Bobrovskaje, čiji je automobil sinoć dignut u zrak u sibirskom gradu Novosibirsku, prenosi Telegraph.

Zastupnica u regionalnoj skupštini i članica vladajuće stranke Vladimira Putina Ujedinjena Rusija, u trenutku eksplozije bila je u Toyoti RAV4 sa svojim suprugom Nikitom Babrovski, bivšim vojnim specijalcem.

Navodi se kako su na parkiralištu imali spolni odnos, a neki nagađaju i kako je Bobrovski u jednom trenutku iz još nepoznatih razloga aktivirao bombu. Supružnici su pronađeni polugoli na zadnjem sjedištu automobila.

"Čuo sam udarac, ali ne prejak. Kao pucanj. Mislio sam da je nešto možda palo s krova zgrade na automobil ili da je došlo do sudara. Nisam čuo nikakvu vrisku. Drugi su stanari takođe izašli na prozore. Kada sam pogledao prema dolje, vidio sam da su bili na stražnjem sjedištu", rekao je jedan neimenovani svjedok.

Vodila je glamurozan život

Lokalni mediji pišu kako je par imao problema u braku, a prema nepotvrđenim izvještajima Nikita je vjerovao kako je Oksana bila nevjerna. Veza je upala u probleme i zbog činjenice da je političarka jedina zarađivala, dok je Nikita bio nezaposlen. Iza sebe su ostavili 4-godišnju djevojčicu.

Osim što je bila zastupnica, Bobrovskaja je obavljala i funkciju zamjenice direktorice jedne od najvećih građevinskih kompanija u Novosibirsku, dok neki mediji pišu kako je vodila prilično glamurozan život.

U međuvremenu su se pojavile i špekulacije da je bombu u automobil podmetnuo netko treći, a da je meta bio Nikita Bobrovski. Policija je zasad isključila mogućnost da je riječ o terorizmu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT PUTINOVE LEPOTICE: Bombu pod auto podmetnuo neko treći?!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2015

MOSKVA - Mlada političarka Oksana Bobrovskaja (30) i njen muž Nikita Bobrovski poginuli su kada je automobil u kojem su se nalazili dignut u vazduh u sibirskom gradu Novosibirsku...Bobrovskaja, zastupnica u regionalnoj skupštini i članica vladajuće stranke Vladimira Putina Ujedinjena Rusija, u trenutku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.