Tehnički fakultet šalje svoje studente u Moskvu

Izvor: Bor030.net, 16.Jan.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnički fakultet šalje svoje studente u Moskvu

Odsek za inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru, u skopu saradnje sa ruskom RANEPA akademijom, omogućiće da dvoje studenata sa ovog odseka borave i učestvuju na 9. Internacionalnoj naučnoj studentskoj konferenciji, koja će biti održana 22. aprila u Moskvi.

Plod saradnje sa moskovskom visokoobrazovnom institucijom RANEPA urodio je plodom. Kako ističu iz odseka za menadžment, najveće koristi od toga imaće sami studenti.

Ove nedelje na oglasnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << tabli sajta katedre izašao je poziv svim budućim menadžerima da se prijave za učešće na naučnoj konferenciji.

Studentima će od strane fakulteta biti obezbeđen smeštaj u Moskvi za 3 dana, ali i deo putnih troškova u iznosu od 10.000 rubalja.

(Odsek za menadžment, Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.