Stejt Dipartment užasnut: Moskva odšlepovala celo norveško ostrvo u Rusiju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stejt Dipartment užasnut: Moskva odšlepovala celo norveško ostrvo u Rusiju

Nije šala – moguće je odšlepovati čitavo ostrvo. Tako barem veruje portparolka američkog Stejt dipartmenta Džen Psaki.

Evo kako je bilo: došlo je nekoliko ruskih ledolomaca, zakačili su norveško ostrvo i odvukli ga na teritoriju Rusije, ispričala je Psaki na konferenciji za novinare.

Taj drski postupak su iz prikrajka s užasom posmatrali "izvori“ Stejt dipartmenta koji su odmah stali na skije i odjurili u Vašington da se žale. Jedino je ostalo nejasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako je tačno odvučeno ostrvo.

Psaki ne zna kako, ali sumnja da su "lukavi Rusi“ mogli da primene i neke mehaničke ili automatske uređaje. Iako ovo poslednje teško da je moguće jer, zaboga, svi znaju da je Obama lično razbio privredu Rusije u komadiće. Tako da valjda ostaje jedino mogućnost da su za vuču korišćeni dresirani pripitomljeni medvedi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.