Srpkinje pokorile Moskvu i postale šampionke Evrope!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje pokorile Moskvu i postale šampionke Evrope!

Srpski dvosed Milica Starović i Dalma Ružičić Benedek postao je danas novi prvak Evrope u kajaku na šampionatu u Moskvi u trci na 1.000 metara.

One su u trci na 1.000 metara trijumfovale u vremenu od 3:38.564 minuta, ispred mađarskog i rumunskog dvoseda.

Starović i Ružičić Benedek došle su do nove medalje na kontinentalnim prvenstvima, nakon što su prošle godine u češkim Račicica osvojile bronzu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

To je druga medalja za Srbiju, i to druga zlatna, pošto je ranije danas Kristina Bedeč postala prvak Evrope u Moskvi u disciplini K1 na 1.000 metara.

Bedeč je trku završila u vremenu od 4:00.840 minuta i sa samo 148 hiljaditinki ispred drugoplasirane Tamare Takač iz Mađarske.

Treće mesto zauzela je Koni Vasmut iz Nemačke rezultatom 4:03.128.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Srpske kajakašice novi prvak Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2016

MOSKVA - Srpski dvosjed Milica Starović i Dalma Ružičić Benedek postao je danas novi prvak Evrope u kajaku na šampionatu u Moskvi u trci na 1.000 metara...One su u trci na 1.000 metara trijumfovale u vremenu od 3:38.564 minuta, ispred mađarskog i rumunskog dvosjeda...Starović i Ružičić Benedek...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.