Šojgu: Modernizacija oružanih snaga do 2020.

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu: Modernizacija oružanih snaga do 2020.

MOSKVA - Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu istakao je da neće dozvoliti da bilo ko dobije vojnu nadmoć nad Rusijom i najavio da će biti ispunjen plan modernizacije oružanih snaga do 2020. godine. "Zadatak koji je zadao predsenik, u cilju sprečavanja da neko dobije vojnu nadmoć nad Rusijom, biće u potpunosti obavljen", naglasio je on, prenosi Rojters. I pored sankcija Zapada, pada cene nafte na svetskim tržištima i preteće recesije, Šojgu namerava da sprovede plan koji će koštati zemlju više milijardi dolara. Prema njegovim rečima biće ispunjen plan vlade koji predviđa do 2020. opremanje modernim naoružanjem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šjgu: Nijedna država neće imati vojnu nadmoć nad Rusijom

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2015, 10:31

31.01.2015. -..Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu je izjavio da će zadatak koji je postavio predsednik Rusije Vladimir Putin da se ne dozvoli vojna nadmoć u odnosu na Rusiju biti ispunjen...Pritom je istakao da će državni program za naoružanje biti realizovan u potpunosti...Po njegovim rečima,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.