Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT U VAZDUHU Dražavljanka Srbije preminula na letu Peking-Moskva, avion preusmeren

Državljanka Srbije V. Ć. (57) preminula je danas u avionu na liniji Peking-Moskva, potvrđeno je "Blicu".

Avion Aeroflota Erbas A330-300, koji je danas leteo na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljio u Novosibirsku zbog smrti putnice, preneli ruski mediji.

Kapetan aviona je odlučio da prekine let pošto je ženi pozlilo.

Posle sletanja na aerodrom Tolmačovo lekari su konstatovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smrt putnice, rekla je portparolka tog aerodroma Irina Šavšina.

Državna televizija Novosibirska navodi da je, po preliminarnim podacima, uzrok smrti srčani udar.

Hitna pomoć je, prema saznanjima "Blica", stigla na aerodrom u Novosibirsku nekoliko minuta po sletanju i pokušala reanimaciju, ali je samo mogla da konstatuje smrt.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlijka preminula u avionu "Aeroflota"

Izvor: RTS, 25.Avg.2016

Letelica ruske avio-kompanije "Aeroflot", koja je letela na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljila u Novosibirsku zbog smrti jedne državljanke Srbije, prenose ruski mediji. . Kapetan aviona, "erbasa A330-300", odlučio...

Nastavak na RTS...

Državljanka Srbije preminula na letu Peking-Moskva

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016

Avion Aeroflota Erbas A330-300, koji je leteo na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljio u Novosibirsku zbog smrti jedne državljanke Srbije, prenose ruski mediji...Kapetan aviona je odlučio da prekine let pošto je ženi pozlilo...Posle sletanja na Aerodrom Tolmačovo lekari su konstatovali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.