SAD troše milione na izokretanje svake reči zvanične Moskve

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD troše milione na izokretanje svake reči zvanične Moskve

"SAD ne žele da odustanu od mita o "posebnosti" sopstvene nacije. Oni su našli sebi protivnika u Rusiji i vode široki informacioni rat protiv ruskih medija koji rade u inostranstvu" izjavio je američki politikolog i bivši savetnik predsednika SAD Pol Krejg Roberts.

 - Ili ćete prenositi šta vam se kaže ili vas zatvaramo, kao terorističku organizaciju. Možemo čak i da uhapsimo vaše američke radnike, kao saučesnike u terorizmu. Drugim rečima, stav šefa saveta za radiodifuziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << SAD glasi ovako: Onaj ko govori istinu je terorista - rekao je on.

Roberts je naglasio da režim Baraka Obame za borbu protiv Moskve plaća šefu resora Endrjuu Laku 15,4 miliona dolara, kako bi diskreditovao svaku izjavu Rusije koja se pojavi u medijima na engleskom jeziku. On je naveo da će troškovi u budućnosti samo rasti, dok istovremeno mnoge Amerikance iseljavaju iz domova i zatvaraju zbog dugovanja.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.