Ruske vlasti došle do snimka ubice Nemcova

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske vlasti došle do snimka ubice Nemcova

Ruska Televizija REN TV objavila je, pozivajući se na neimenovani izvor, da su istražni organi došli do snimka na kojima se vide dvojica osumnjičenih za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Nemcova, koji je ubijen u noći sa petka na subotu u Moskvi.

Istražni organi su dobili nekoliko slika na kojima se vide dva čoveka, a prema rečima izvora, "najverovatnije se radi o osobama poreklom iz južnih regiona Rusije", preneo je sajt Sputnjik.

REN TV je ranije javila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su istražni organi pronašli automobil ubice Njemcova. Prema podacima ove televizije, radi se o ZAZ šans (verzija "ševrolet lanos" proizvedena u ukrajinskom preduzeću).

Nakon što je pronađeno vozilo kojim su pobegle ubice, operativci su zatražili sve snimke kamera na putu. Pored toga, zatražili su da se pronađu vozači koji su vozili tim putem u tom trenutku i da se od njih uzmu snimci sa kamera, ako ih je bilo u kolima.

Šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov izjavio je danas da je tokom istrage o ubistvu opozicionog političara Borisa Nemcova identifikovano nekoliko osumnjičenih.

Bortnikov je rekao da su ti osumnjičeni samo jedan pravac koji istražitelji razmatraju.

Nemcov je ubijen u petak kasno uveče u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, dva dana uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija.
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske vlasti imaju snimke ubica Njemcova

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015

Ruska Televizija REN TV objavila je, pozivajući se na neimenovani izvor, da su istražni organi došli do snimka na kojima se vide dvojica osumnjičenih za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Njemcova, koji je ubijen u noći sa petka na subotu u Moskvi...Istražni organi su dobili nekoliko slika na kojima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.