Rusija razmatra odgovor na crnogorske sankcije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2014, 05:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija razmatra odgovor na crnogorske sankcije?

Povodom odluke Crne Gore da se pridruži sankcijama protiv Rusije, ruski mediji pišu da Moskva razmatra odgovor imajući u vidu da značajan deo BDP-a Crne Gore čine ruske investicije i potrošnja ruskih turista koji čine trećinu svih inostranih gostiju.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukovac: Sankcije Moskve bile bi kontraproduktivne

Izvor: Press, 24.Apr.2014

Kometarišući pisanje pojedini ruskih medija da Moskva sprema odgovor na odluku Crne Gore da podrži sankcije Evropske unije (EU) prema Rusiji, Lukovac je rekao da se nada da se radi o novinskim nagađajima i da ruska vlada neće pribeći takvim merama...Ruskim vladin list "Rosiskaja gazeta" objavila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.