Izvor: Beta, 26.Jul.2014, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija bi da kazni Mekdonalds zbog kaloričnosti

MOSKVA, 25. jula 2014. (Beta-AP) - Lancu restorana Mekdonalds u Rusiji preti tužba koja bi mogla dovesti do zabrane prodaje nekih njegovih proizvoda - zato što sadrže previše kalorija.

Ruska agencija za zaštitu potrošača Rospotrebnadzor saopštila je u petak da je podnela tužbu protiv Mekdonaldsa zbog prodaje hrane koja sadrži više masnoća i ugljenohidrata nego što je dozvoljeno u Rusiji.

Izmedju tužbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << protiv Mekdonaldsa i napetosti u odnosima Moskve s Vašingtonom ne može se uspostaviti opipljiva veza, ali je agencija za zaštitu potrošača Rospotrebnadzor već preduzimala akcije za koje se činilo da prate politiku Kremlja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rusija bi da kazni Mekdonalds zbog kaloričnosti

Izvor: Studio B, 26.Jul.2014

Lancu restorana Mekdonalds u Rusiji preti tužba koja bi mogla dovesti do zabrane prodaje nekih njegovih proizvoda - zato što sadrže previše kalorija...Ruska agencija za zaštitu potrošača Rospotrebnadzor saopštila je u petak da je podnela tužbu protiv Mekdonaldsa zbog prodaje hrane koja sadrži...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.