Romi stiže pojačanje sa istoka

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romi stiže pojačanje sa istoka

Vezni red 'Đalorosa' biće jači za Francuza koji je jutros krenuo u 'Večni grad' iz 'Trećeg Rima'.

Italijanski portal 'calciomercato' piše da će Vilijam Vainkur biti novi fudbaler Rome.

Ovaj 26-godišnji vezni fudbaler je već  na putu za glavni grad Italije, lekarski pregledi su zakazani za popodne nakon čega bi trebalo da poptiše ugovor sa 'Vučicom'.

Ovaj izvor saznaje da će Roma platiti Dinamu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Moskve milion evra na ime jednogodišnje pozajmice, a u dogovoru između klubova stoji opcija o otkupu po ceni od 3.5 miliona evra na kraju sezone.

Kompilkovana situacija oko Kevina Strotmana, čiij se povratak na teren odlaže u nedogled, uslovila je ovakav potez 'Đalorosa' u smiraj prelaznog roka.

Vainkur je pre moskovkskog Dinama igrao za Standard iz Liježa i Nant, čiju je omladinsku školu prošao.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koman na pozajmici u Bajernu

Izvor: B92, 29.Avg.2015

Fudbaler Juventusa Kingsli Koman narednih godinu dana igraće na pozajmici u minhenskom Bajernu, potvrdio je trener italijanskog tima Masimilijano Alegri...Mediji na Apeninima navode da će šampion Nemačke pozajmicu platiti oko dva miliona evra, sa opcijom kupovine na kraju sezone za 26 miliona evra..."Koman...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.