Putina savetuju da premesti prestonicu zemlje, evo šta TAČNO PREDLAŽU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putina savetuju da premesti prestonicu zemlje, evo šta TAČNO PREDLAŽU!

Rusija je hipercentralizovana, u Moskvi živi petina stanovnika ove države

Predstavnik ruskog Instituta za demografiju, migraciju i regionalni razvoj Jurij Krupnov predložio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da prestonicu zemlje preseli iza Urala.

Trampu savetovali sastanak sa Putinom pre američkih izbora, ali PLAN je propao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog JEDNOG razloga!

Kao razlog Krupnov je naveo da je Rusija hipercentralizovana, budući da Moskva i njen region prednjače u broju građana - u njima živi petina ukupnog stanovništva zemlje.

Pored toga, ukazuje Krupnov, celokupni nacionalni razvoj pozicioniran je u 25 megapolisa, u kojima živi polovina ukupne ruske populacije, dok bi prioritet trebalo da bude Daleki istok, budući da trenutnim stanjem Rusija može da izgubi na geopolitičkoj prednosti.

Krupnov je, takođe, naveo da bi takav potez označavao i doktrinu "demoskvizacije", a celokupan projekat, kako je rekao, poslao je na adresu Kremlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.