Prvi na svetskoj listi: Turisti najviše vole Beograd jer je najjeftiniji

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi na svetskoj listi: Turisti najviše vole Beograd jer je najjeftiniji

Turistički internet portal Trivago sastavio je listu 25 svetskih destinacija koje su ne samo zabavne, nego i finansijski isplative, a prvo mesto zauzeo je Beograd!

Iza srpske prestonice su se plasirali ruski gradovi Sankt Peterburg i Moskva na drugom i trećem mestu, a slede Santjago, Istanbul, Buenos Ajres, Bangkok, Meksiko Siti, Prag i Rim, preneo je Hafington post.

Top lista najisplativijih gradova je Trivago sastavio kombinujući mišljenje svojih čitalaca sa prosečnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << cenama hotela i najtraženijim destinacijama na njihovim internet stranama.

U izbor su ušli samo gradovi sa najmanje 50 hotela i komentarima najmanje 150 čitalaca po hotelu, navodi se u objašnjenju rangiranja.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.