Promotivna cena letova Er Srbije za Amsterdam i Moskvu

Izvor: 24sata, 29.Avg.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivna cena letova Er Srbije za Amsterdam i Moskvu

Kompanija Er Srbija nudi danas, u okviru promotivne kampanje "Srećni petak", specijalne promotivne cene za povratne letove iz Beograda ka Amsterdamu i Moskvi.

Karte će važiti za putovanja u periodu od 10. oktobra do 10. decembra, a cene se kreću od 159 evra za Amsterdam i od 199 evra za Moskvu, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karata, putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, a popust na decu i bebe se neće primenjivati.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Er Srbija kol centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Er Srbija poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

Takođe, karte je moguće kupiti i putem veb sajta www.airserbia.com, navodi se u saopštenju.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promotivna cijena letova Er Srbije za Amsterdam i Moskvu

Izvor: Capital.ba, 29.Avg.2014

BEOGRAD, Kompanija Er Srbija ponudiće danas, u okviru promotivne kampanje „Srećni petak“, specijalne promotivne cijene za povratne letove iz Beograda ka Amsterdamu i Moskvi. Karte će važiti za putovanja u periodu od 10. oktobra do 10. decembra, a cijene se kreću od 159 evra za Amsterdam i od...

Nastavak na Capital.ba...

ER SRBIJA: Povratna karta do Brisela za 139 evra

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 09:33

BEOGRAD - U poslovnicama aviokompanije Er Srbija (Air Serbia) u Beogradu i Nišu, u okviru akcije Super subota, danas se povratne karte iz Beograda za Brisel prodaju po promotivnoj ceni od 139 evra...U cenu karte, koja se može kupiti samo za putovanja planirana od 10. oktobra do 10. decembra, uključene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.