Izvor: RuskaRec.ru, 28.Jul.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko 1500 parova će se venčati u Moskvi na Dan grada

Preko 1500 parova će se venčati za vreme proslave Dana grada u Moskvi, na ceremonijama venčanja će se čuti himna grada.
„Povodom obeležavanja 870 godina Moskve matične službe u ruskoj prestonici će venčati preko 1500 parova. Ove godine svečane ceremonije venčanja održaće se 8. i 9. septembra. Tih dana kod matičara će se čuti himna grada”, navodi se u saopštenju koje je objavljeno na portalu gradonačelnika i vlade Moskve, prenosi TASS.
Navodi se da se akcija >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << „Himna Moksve – na rođendan porodice” već četvrti put održava na Dan grada.
Moskva 9. i 10. septembra obeležava 870 godina od prvog spominjanja grada u istorijskim izvorima. Proslava će se održati pod parolom „Moskva – grad u kojem se stvara istorija”. Planirano je da ceo grad bude uređen u stilu ruske avangarde, a od 1. do 10. septembra će biti priređen festival „Jubilej Moskve”. Uveče 9. septembra u ruskoj prestonici će se održati veliki vatromet sa 13 lokacija.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.