Predsednik Makedonije danas sa Putinom u Moskvi

Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Makedonije danas sa Putinom u Moskvi

Ruski predsednik Vladimir Putin sastaće se danas u Moskvi sa predsednikom Makedonije Đorđom Ivanovim, sa kojim će razgovarati i o situaciji na Balkanu.

Dvojica lidera razgovaraće o unapređenju bilateralne saradnje, a razmeniće mišljenja i o aktuelnim regionalnim pitanjima, prvenstvo situaciji na Balkanu, saopštio je Kremlj.

Ivanovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je danas uručena Nagrada Međunarodne fondacije za jedinstvo pravoslavnih hrišćanskih naroda, koja je dobila ime po pokojnom ruskom patrijarhu Alekseju II, prenosi MIA.

Nagrada je dodeljena Ivanovu kao priznanje zbog zalaganja za jačanje odnosa među pravoslavnim narodima, odnosno jačanje principa verske tolerancije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.