Porošenko zapretio Rusima: Predsednik Ukrajine objavio snimak novog razornog oružja (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko zapretio Rusima: Predsednik Ukrajine objavio snimak novog razornog oružja (VIDEO)

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko objavio je snimak tenka T-72A, koji je modernizovan na osnovu iskustva ukrajinske vojske u sukobima u Donbasu.

"Borbeni tenk T-72A postao je još zaštićeniji i efikasniji", napisao je Porošenko uz pomenuti snimak sa Fejsbuka.

Naveo je i da je tenk modernizovala "Kijevska oklopno tenkovska >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fabrika", koja je "maksimalno uzela u obzir iskustvo ukrajinskih vojnika u Donbasu".

Ukrajinski predsednik je izjavio i da je budžet za 2017. godinu izmenjen, zahvaljujući čemu će u ukrajinsku vojsku stići tenkovi "Oplot".

NOVO MOĆNO RUSKO VOZILO: Sneg, led, blato, voda - za "šerp" nema prepreka! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Moskva,   Facebook

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Kijev modernizovao tenk T-72A na osnosvu borbenih iskustava u Donbasu

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2017, 09:59

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko objavio je video-snimak tenka T-72A, koji je modernizovan na osnovu iskustva ukrajinske vojske u Donbasu.. . „Borbeni tenk T-72A postao je još zaštićeniji i efikasniji“, napisao je Porošenko na Fejsbuku.. . . . On je naveo da je tenk modernizovala...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.