Peskov: Pokušaji pritiska nemaju perspektivu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Pokušaji pritiska nemaju perspektivu

MOSKVA- Pokušaji vršenja pritiska na ruskog predsjednika Vladimira Putina kako bi on promjenio svoje stavove, nemaju nikakvu perspektivu, izjavio je danas Putinov pres sekretar Dmitrij Peskov za RIA Novosti.

Ta agencija podsjeća da je američki državni sekretar Džon Keri u ponedjeljak na pres konferenciji rekao da sankcije imaju značajan uticaj na privredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rusije, ali da su za sada nedovoljne radi promene Putinovih pozicija.

"Više puta smo na različitim nivoima ukazivali da su pokušaji vršenja pritiska na Putina ili promene pozicije pod pritiskom apsolutno besperspektivni", rekao je Peskov.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Peskov: Beznadežni pokušaji da se utiče na Putina

Izvor: Vostok.rs, 03.Mar.2015, 16:40

03.03.2015. -..Pokušaji da se izvrši pritisak na predsednika Vladimira Putina da promeni svoj stav apsolutno su beznadežni, rekao je danas portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov za RIA Novosti...„U više navrata smo istakli da su apsolutno beznadežni pokušaji da se izvrši pritisak na Putina...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.