Pelegrini: Igranje bez prisustva navijača uticaće i na Siti

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Igranje bez prisustva navijača uticaće i na Siti

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini smatra da će igranje bez prisustva navijača uticati i na igru njegovog tima, ne samo na domaćina, moskovski CSKA.
Ruski i engleski klub sastaju se sutra u okviru E grupe Lige šampiona, a meč će biti odigran pred praznim tribinama pošto je UEFA kaznila CSKA zbog incidentnog ponašanja njegovih navijača.

"Mislim da je zaista loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << igrati na praznom stadionu, jer je ovo šou za navijače. Verovatno će biti čudno, ali nemamo drugu opciju, moramo da igramo. Neki ljudi misle da domaći tim trpi veću štetu zbog toga, ali ja smatram da prazne tribine utiču na igru oba kluba", kazao je Pelegrini.

Predstojeća utakmica je od izuzetne važnosti za oba kluba pošto samo pobeda produžava nadu za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, u konkurenciji sa minhenskim Bajernom i Romom.

Meč između CSKA i Mančester Sitija igra se sutra u Moskvi od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA kaznila Galatasaraj sa 50.000 evra

Izvor: Press, 20.Okt.2014

Turski klub Galatasaraj kažnjen je sa 50.000 evra zbog incidentnog ponašanja njegovih navijača na utakmici Lige šampiona protiv Arsenala, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA). . Galatasaraj će takođe morati da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.