Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUT POBEDNIČKI NIZ: ‘Armejcima’ nije pomogao ni fantastični Teodosić

Da se moskovski CSKA nalazi u maloj krizi bilo je vidljivo i u evroligaškom meču protiv Nižnjeg Novgoroda koji su „armejci“ rešili tek posle produžetka, a potvrda je stigla danas kada je bodove iz Moskve pobedom u meču VTB lige odnela Lokomotiva iz Krasnodara – 78:76 (18:16, 20:21, 18:19, 22:20).

Nije Moskovljanima pomogla ni odlična partija Miloša Teodosića koji je ostvario „dabl-dabl“ učinak sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 20 poena (4/9 za tri, 3/5 za dva) i 10 asistencija pošto su uz njega u napadu bili raspoloženi samo još Fridzon sa 16 i De Kolo sa 15 poena. Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Entoni Rendolf sa 17 poena.
Uprkos prvom porazu nakon 30 vezanih pobeda u svim takmičenjima CSKA je i dalje vodeći u VTB ligi sa 16 poebda i dva poraza, a prate ga Himki koji je ostvario dva trijumfa manje uz isti broj poraza i Nižnji Nogorod koji ima skor 14/3.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

IZNENEĐENJE U MOSKVI: CSKA izgubio!

Izvor: Press, 01.Feb.2015

U Evroligi su još nepobedivi, u regionalnoj VTB ligi doživeli su drugi neuspeh. Od svog prethodnog poraza odigrali su 30 utakmica u svim takmičenjima i pobedili u svakoj. . Sve do nedelje uveče...CSKA iz Moskve izgubio je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.