PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Vreme je za golove, probajte na Romu i Ajaks

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Vreme je za golove, probajte na Romu i Ajaks

Pročitajte nekoliko predloga za 30. septembar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

CSKA MOSKVA – BAJERN MINHEN (tip 3+, kvota 1,55)

CSKA iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Moskve, posle debakla od Rome, pokušaće da zaleči evropske rane, ali će to biti teško protiv Bajerna iz Minhena bez obzira što će igrati pred svojim navijačima. Armejcima ništa drugo ne preostaje nego da odigraju otvorenu utakmicu i ugroze protivnika, dok će Bavarci gledati da kazne svaku njihovu grešku, a to obećava goleadu. Prethodna dva jedina međusobna duela završena su ubedljivom pobedom nemačkog predstavnika i oba puta je došlo 3+.

JAVOR – SINĐELIĆ (tip 1, kvota 1,40)

Javor je maksimalan kod  kuće, tri meča - tri pobede – tako da Sinđelić nema šta da traži u Ivanjici. Domaćin je drugi na tabeli i svakako neće propustiti priliku da protiv trećeg odozdo ne upiše tri boda koja ga ostavljaju u trci za povratak u elitni rang. Oni hrabriji mogu da pokušaju sa igrom “iz keca u kec” pošto je Javor tako igrao na poslednja dva meča kod kuće.

ŠALKE - MARIBOR (kmb 1&TM1 2+, kvota 1,43)

Šalke je imao očajan start sezone, ali se sve promenilo posle gostovanja Čelsiju u prvom kolu Lige šampiona. Remi na Stamford Bridžu im je ubrizgao samopouzdanje i od tada igraju kao preporođeni. Usledile su pobede nad Verderom i Dortmundom, tako da Kraljevsko-plavi večeras dočekuju Matibor sa statusom ubedljivog favorita. Slovenci umeju da budu nezgodan rival, ali teško da mogu odoleti u Nemačkoj. Šalke je na svakom od prethodna tri meča postigao makar po dva gola, tako da verujemo da će i večeras uz minimum dva pogotka upisati trijumf.

VREDI POKUŠATI

MILVOL – BIRMINGEM (tip 3+, kvota 2,05)

Duel dva davljenika koji su vezali četiri i više mečeva bez pobede nije poželjan za prognozu tipa kec, iks ili dvojka. Ali zato nešto drugo upada u oči što se tiče međusobnih mečeva – golovi. Na poslednjih pet duela čak četiri puta je došlo 4+, a tri puta 5+. Savetujemo da probate sa golovima, ali da ne preterujete. I 3+ koja donosi kvotu 2,05 je sasvim dovoljno. Ne treba biti alav...

MANČESTER SITI - ROMA (tip X2, kvota 2,09)

Jedan od dva derbija u Ligi šampiona ove večeri. Mančester Siti je favorit, ali Roma igra sjajno od početka sezone i ređa pobede. Englezi su često umeli da razočaraju u Ligi šampiona, pogotovo kada su u teškim grupama kao što je slučaj i ovoga puta. Roma je uprkos seriji povreda bitnih igrača puna samopouzdanja i ovo bi možda mogao da bude i ključni meč u borbi za plasman u narednu fazu. Rimljanima igra i iks, a verujemo da mogu da ga ostvare. Iako dolaze iz slabije konkurencije, igraju bolji fudbal od Građana, pa vredi pokušati sa duplom šansom na Vučicu.

APOEL - AJAKS (tip 2, kvota 2,50)

Oba tima su prijatno iznenadili u prvom kolu protiv velikih favorita. Ajaks je zaustavio PSŽ, APOEL je poražen minimalcem na gostovanju Barseloni. Ipak, čini se da Kiprani nemaju šta da traže u ovoj konkurenciji, što se ne bi moglo reći da za Ajaks. Neće biti čudo ako Holanđani iskoriste lošu formu PSŽ-a na početku sezone. Ipak, uslov svih uslova da ostanu u trci sa Svecima je da večeras pobede na Kipru. Minulog vikenda su se zagrejali petardom protiv Brede, vreme je da na mediteranskom ostrvu pokažu razliku u klasi. Dvojka na Ajaks!

ZA IZBEGAVANJE

ŠAHTJOR - PORTO 

U jednoj od najizjednačenijih grupa u Ligi šampiona, svaki bod će biti krucijalan. Šahtjor dočekuje Porto daleko od kuće, na zapadu Ukrajine u Lvovu. U prvom kolu, Ukrajinci su osvojili bod u Bilbau, Portugalci su deklasirali Bate Borisov i oba tima su ispunili plan. Večeras je vreme za drugi korak, ali je jako teško prognozirati ko je bliži tom koraku jer su timovi izjednačeni po kvalitetu...

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.