Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U MOSKVI Napadač zarobio taoce u banci, pregovori u toku

Nepoznati muškarac preti da će aktivirati eksploziv u kancelariji "Sitibanke" u centralnom delu Moskvu, izjavili su danas očevici. Na terenu su pripadnici specijalnih jedinica i pregovori su u toku. Do sada su oslobođene tri ženske osobe.

UPDATE: Photo of the man with some type of box on him, holding 5 hostages & threatening to blow up a bank in Moscow pic.twitter.com/3klTHRhVjm

Kako prenosi TASS, pozivajući se na izvor u policiji, šef policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskve Anatoli Jakunjin vodi pregovore sa otmičarem.

Očevici su ruskoj novinskoj agenciji TASS rekli da muškarac koji ima od 55 do 60 godina ima kutiju umotanu u žutu traku i da se vide žice.

Još neidentifikovani muškarac preti da će aktivirati napravu, ali nije izneo nikakve zahteve.

Большая Никитская перекрыта. Неизвестный захватил заложников в банке

Видео: _alexandra__bhttps://t.co/zPtg4koaCL

Otmičar je do sada pustio tri žene, a veruje se da drži još dva taoca, javlja Tass.

UPDATE: Police in negotiations with hostage-taker in downtown Moscow bank https://t.co/YrVQl3trl0 pic.twitter.com/p7atTLtuwA

Policija je blokirala prilaze banci i okolnim ulicama. Na licu mesta su i pripadnici specijalnih jedinica, kao i ruske Nacionalne garde.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač u Moskvi zarobio taoce u banci, pregovori u toku

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2016

Nepoznati muškarac preti da će aktivirati eksploziv u kancelariji "Sitibanke" u centralnom delu Moskvu, izjavili su danas očevici. Na terenu su pripadnici specijalnih jedinica i pregovori su u toku. Do sada su oslobođene tri ženske osobe...Kako prenosi TASS, pozivajući se na izvor u policiji, šef...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.