Olimpijakos dobija značajno pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos dobija značajno pojačanje?

Ekipa Olimpijakosa bi naredne sezone mogla da bude još jača, stiže pojačanje iz CSKA?

Košarkaš koji je prethodnu sezonu igrao u ekipi CSKA iz Moskve, Aron Džekson, mogao bi da bude novo pojačanje Olimpijakosa.

Ekipa iz Pireja je ponudila sjajnom pleju ugovor na dve godine, nakon Strelnieksa bi tako upotpunili bekovsku liniju za narednu sezonu.

Ipak, sa druge strane i Efes traži pleja za narednu sezonu i spreman je da parira Olimpijakosu, mada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sa druge strane Stefan Marković realnije rešenje za turski klub.

Aron Džekson je prethodne sezone u Evroligi igrajući za CSKA beležio 7,6 poena po utakmici, 3,6 asistencija i 1,4 skoka.

Zanimljivo da je igrao na pet uzastopnih fajnal for takmičenja u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Turska,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Efes "vezao" jednog od najboljih (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 18:27

Košarkaški klub iz Istanbula odlučio je da produži ugovor sa Amerikancem...Nakon što je svoj ostanak u klubu na još dve godine potvrdio Brajant Danston, Anadolu Efes je obavio još jedan važan posao...Naime i zvanično su produžili ugovor sa bivšim košarkašem Šarlot Bobketsa, Njujork Niksa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.