Ne smete propustiti za vikend: Moskovski derbi, Englezi, ali i Zvezda i Partizan!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Avg.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne smete propustiti za vikend: Moskovski derbi, Englezi, ali i Zvezda i Partizan!

Premijer liga startuje u subotu od 13.45 minuta utakmicom između Mančester junajteda i Svonsija, dok večiti svoje mečeve takođe igraju u subotu, ali u večernjim satima

Tradiciju obaveštavanja koje mečeve ne bi trebalo da propustite za vikend, ekipa Telegraf Sporta nastavlja i u novoj sezoni.

Izbor je svakako sužen jer većina liga nije još ni počela, ali ono što raduje jeste to da će u subotu lopta početi da se kotrlja na Ostrvu, odnosno počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Premijer liga. Upravo iz tog razloga, vredi biti pord malih ekrana.

Foto: AP/Tanjug

MANČESTER JUNAJTED – SVONSI subota 13.45 (SPORTKLUB 1)

S obzirom na to da je uvodni meč Premijer lige, ali i prvi meč Junajteda bez Nemanje Vidića, vredi odgledati ovu utakmicu. Na Old Traford je stigao i novi menadžer Luj Van Gal, kao i Luk Šo i Andre Erera. Velšani su prošle godine bili kobni po Đavole, a ostaje da se vidi da li će pokvariti derbi Holanđaninu.

LIVERPUL – SAUTEMPTON nedelja 14.30 (SPORTKLUB 1)

Već na početku PL, gledaćemo ”srpski derbi”. S jedne strane Lazar Marković, s druge Dušan Tadić. Zanimljivo će biti gledati i kako će se Lambert ponašati, pošto se upravo iz redova Svetaca preselio na Enfild. Kao i Lalana, ali je on povređen i neće biti u sastavu Liverpula.

CSKA – SPARTAK nedelja 11.30 (SPORTKLUB 2)

Goreće Moskva u nedelju. Jedno od šest uzastopnih gostovanja, Spartak će imati na stadionu aktuelnog šampiona Rusije. U prethodnom kolu su slavili protiv Dinama, ali Spartaku neć biti lako protiv Armejaca. Pogotovo što se Zoran Tošić nalazi u odličnoj formi. U prethodnom kolu je bio strelac.

Foto: Marko Todorović

CRVENA ZVEZDA – JAGODINA subota 21.00 (ARENA SPORT 1)

Posle trijumfa u prvom kolu protiv radničkog, aktuelni srpski šampion i meč drugog kola JSL igra pred svojim navijačima. U goste dolazi Jagodina, koja je prošle godine oba puta poražena od crveno-belih. Biće zanimljivo gledati, verovatno, poslednji meč Nenada Milijaša na Marakani s obzirom da se 24. avgusta seli u Tursku.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN subota 19.00 (ARENA SPORT 1)

Potrešeni aktuelnom situacijom u klubu i nemanjem novca, crno-beli putuju u Niš gde su prošle sezone odigrali samo 0:0 protiv Radničkog koji je poražen na premijeri od Zvezde. Vicešampion je u prvom kolu tek u nadoknadi stigao do tri boda, a sada ih očekuje mnogo teži protivnik od Voždovca.

Foto: Telegraf.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Moskva,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.