Na pomolu sastanak Brisela, Moskve i Kijeva?

Izvor: Akter, 22.Avg.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu sastanak Brisela, Moskve i Kijeva?

Evropska komisija izrazila je nadu da će organizovati trilateralni sastanak Žoze Manuel Baroza sa Vladimirom Putinom i Petrom Porošenkom

Saopštila je danas u Briselu portparolka EK Šantal Hjuz, prenela je agencija Itar Tas s.

Ona je naglasila da Barozo neće prisustvovati sastanku evroazijske carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan) 26. avgusta u Minsku na koji je pozvan, već da će EU predstavljati komesar za trgovinu Karel de Guht, komesar za energetiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Ginter Etinger i visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton, preneo je Itar Tas s.

Isti izvor navodi da su Barozo i Putin ranije danas razgovarali telefonom o važnim pitanjima u odnosima Brisela i Moskve.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.