NOKAUTIRA I PRIČA SA PUTINOM: Evo šta radi Miki Rurk u Moskvi u 63. godini života (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOKAUTIRA I PRIČA SA PUTINOM: Evo šta radi Miki Rurk u Moskvi u 63. godini života (VIDEO)

- Zapravo sam sreo Putina i imam dobar osećaj kada je reč o njemu. Dopada mi se, slažemo se dobro i on meni deluje kao OK momak - rekao je glumac pred bokserski meč koji će imati u petak protiv američkog boskera Eliota Sejmura u Moskvi

Američki glumac Miki Rurk (62) uživa u Rusiji i polako se priprema za svoj bokserski meč, koji je zakazan za petak, 28. novembra u Moskvi. Da podsetimo, filmska zvezda će odmeriti snage sa profesionalnim bokserom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Eliotom Sejmurom.

Inače, ovo će Mikiju biti deveti profesionalni bokserski meč (ima skor od 6 pobeda i 2 poraza, prim. aut). S druge strane, glumčev oponent Eliot Sejmur izgubio je devet od prethodnih deset mečeva.

- Kada ostariš, ne možeš da budeš agresivan, moraš da učiš kako da iskoristiš defanzivu i da koristiš glavu kada se boriš – rekao je Rurk, koji je izgubio 15 kilograma pred svoju borbu u Moskvi.

Foto: Tanjug/AP/Invision

Miki je rekao da je oduševljen Rusijom.

- Ovde mi je od uvek bilo dobro. Kada sam poslednjih nekoliko puta bio u Rusiji, nisao uspeo da vidim dnevnu svetlost… – rekao je između ostalog glumac i naglasio da je obožavatelj lika i dela ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Zapravo sam sreo Putina i imam dobar osećaj kada je reč o njemu. Dopada mi se, slažemo se dobro i on meni deluje kao OK momak – naveo je Rurk, koji je pre nekoliko meseci kupio majicu sa likom Putina.

Pogledajte kako se Miki Rurk pripremao za meč:

Video: Youtube/RuptlyTV

(Telegraf.rs/izvor: rt.com)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.