ŽIVI IZGORELI U NEZAPAMĆENOM POŽARU U MOSKVI: Crni dim kulja ka nebu, broje se MRTVI! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVI IZGORELI U NEZAPAMĆENOM POŽARU U MOSKVI: Crni dim kulja ka nebu, broje se MRTVI! (VIDEO)

Zastrašujući požar u kojem je stradalo 16 ljudi,  jutros je zahvatio magacin na severoistoku Moskve , saopštilo je Ministarstvo za hitne slučajeve.

Prema prvim saznanjima, poginuli su radnici iz inostranstva koji su živeli i radili u skladištu. Agnecije RIA novosti objavila je ih je požar zatekao u snu i da su žrtve preminule usled udisanja dima i otrovnih gasova.

– Tokom gašenja požara, vatrogasci su otkrili da je jedna prostorija bila potpuno odsečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zbog vatre. Vatrogasci su probili zid i unutra otkrili tela 16 ljudi – navodi se u saopštenju Ministarstva, a preneo je sajt RT.

Moskovske vlasti će istražiti uzrok požara, obećao je gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanin na Tviteru.

Видео запис корисника Vitaliy (@breaker177) дана 26. Авг 2016. у 10:02 PDT

– Požar je izbio u magacinu sa tipografskim proizvodima – navode izvori i dodaju da je 12 lica spašeno.

(Telegraf.rs/Rt.com)


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.