NAJAVA DANA (nedelja, 31. avgust): Celodnevno druženje sa fudbalom od Rusije do Engleske

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2014, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 31. avgust): Celodnevno druženje sa fudbalom od Rusije do Engleske

4305: CSKA MOSKVA – ROSTOV, 11.30

(Fudbal, Rusija 1)

Posle tri starne pobede, Armejci su vezali dva poraza i danas moraju da se vade. Protivnik, kao naručen, jer Rostov ne zna za trijumf na strani još od 8. maja. Poslednji put sastali su se 26. jula, kad je CSKA preokretom (3:1) osvojio Superkup.

1606: PSV – VITESE, 12.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

(Fudbal, Holandija 1)

Filipsovci su u ogromnom naletu, od početka sezone dobili su svih sedam mečeva (tri u prvenstvu, četiri u kvalifikacijama za Ligu Evrope), ali... Protiv Vitesea su izgubili dva poslednja duela na svom terenu (1:2, 2:6). Gosti tri kola bez slavlja.

5008: BORDO - BASTIJA, 14.00

(Fudbal, Francuska 1)

Žirondinci su na vrhu tabele Lige 1 posle tri pobede u isto toliko rundi i ne bi smeli da imaju problema da razoružaju Bastiju, koja je pobedila samo dvaput na poslednjoj 21 utakmici van Korzike. Tri poslednja međusobna duela pred svojim navijačima Bordo je dobio bez primljenog gola.

3008: MAJNC – HANOVER, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Domaćin ne može da se pohvali dobrim startom sezone, ispao je iz Lige Evrope i Kupa Nemačke, a na premijeri prvenstva odigrao samo 2:2 sa Paderbornom. S druge strane, Hanover je, računajući i pripremni period, u seriji od četiri trijumfa.

2010: LESTER – ARSENAL, 17.00

(Fudbal, Engleska 1)

Vengerov tim se plasirao u Ligi šampiona, ali se u Premijer ligi muči (pobeda u nadoknadi protiv Kristal palasa 2:1 i remi sa Evertonom 2:2). Lisice su posle remija sa Karamelama 2:2 upisali dva poraza za tri dana (od Čelsija u prvenstvu 0:2 i Šruzberija u Liga kupu 0:1).

2706: RAD – PARTIZAN, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

Meč na Banjici igra se bez prisustva publike i u njega crno-beli ulaze kao favoriti zbog serije od pet uzastopnih pobeda. Osim toga, Parni valjak je u seriji od šest trijumfa nad Građevinarima, ali na njima samo dvaput nije primio gol.

4526: ASTRA - KRAJOVA, 18.00 

(Fudbal, Rumunija 1)

Astra je u vrhu tabele, dobila je četiri i izgubila jedan meč od početka novog šampionata, dok je novajlija Krajova i dalje bez pobede – dva nerešena ishoda i tri poraza. Do sada se nisu sastajali, domaćin je apsolutni favorit.

4106: PORTO – MOREIRENSE, 19.00  

(Fudbal, Portugalija 1)

Moreirense je sakupio četiri boda u prva dva kola, još nije primio nijedan gol, međutim, Porto je prvi favorit za titulu ove sezone i za dve klase snažniji tim. Domaćini su dobili pet od poslednjih šest duela protiv ovog rivala, a jednom je bilo nerešeno.

4007: VILJAREAL – BARSELONA, 19.00  

(Fudbal, Španija 1)

Viljareal nikada ne gubi lagano kod kuće, pogotovo ne kada igra protiv favorita. Ipak, protiv Barse imaju dosta problema, nisu slavili na šest prethodnih utakmica na Madrigalu. Na pet od poslednjih sedam susreta ovih rivala došlo je 3+.

5010: PSŽ – SENT ETJEN, 21.00 

(Fudbal, Francuska 1)

Ne treba zaboraviti da PSŽ igra bez povređenog Zlatana Ibrahimovića, odnosno da Sveci jako teško izlaze na kraj sa ovim rivalom. U poslednjih šest međusobnih utakmica po dva puta su slavili i jedni i drugi, a u dva navrata bilo je nerešeno.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.