Medvedevu poklonjena „narukvica” koja omogućava rad sa samo četiri sata sna

Izvor: 011vodič.com, 27.Maj.2015, 03:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedevu poklonjena „narukvica” koja omogućava rad sa samo četiri sata sna

STRUČNJACI jednog moskovskog tehničkog instituta poklonili su danas Dmitriju Medvedevu aparat u vidu narukvice koji pomaže da se čovek naspava za samo četiri sata.
Kako su objasnili ruskom premijeru, njihova narukvica se stavlja na dlan. A funkcioniše tako što prima impulse velikog mozga i stimuliše ga da produži fazu „dubokog sna”.
Medvedev je poklon primio u društvu gradonačelnika Moskve Sergeja Sobjanjina. Zahvaljujući se na poklonu, polušaljivo je rekao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> „Ovakav aparat nam je svima potreban. Znači, i svim članovima moskovske i moje vlade. Čim ga još istestirate i usavršite – podelićemo ga ministrima. Da ne spavaju na sednicama”.
#fakti
The post Medvedevu poklonjena „narukvica” koja omogućava rad sa samo četiri sata sna appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Medvedevu poklonjena „narukvica” koja omogućava rad sa samo četiri sata sna

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2015

STRUČNjACI jednog moskovskog tehničkog instituta poklonili su danas Dmitriju Medvedevu aparat u vidu narukvice koji pomaže da se čovek naspava za samo četiri sata. Kako su objasnili ruskom premijeru, njihova narukvica se stavlja na dlan. A funkcioniše tako što prima impulse velikog mozga i stimuliše...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.