Lavrov: Rusija zna kako da zaštiti svoje zakonite interese

Izvor: Vostok.rs, 26.Avg.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusija zna kako da zaštiti svoje zakonite interese

26.08.2014. -

U slučaju uvođenja novih sankcija Moskva će učiniti sve neophodno da zaštiti svoje zakonite interese, pa i interese nacionalne bezbednosti, izjavio je ministar spoljnih poslova RF Sergej Lavrov. On je rekao da se Rusija nada da će SAD, EU i druge zemlje „čuti glas razuma“ povodom ovih sankcija i prekinuti besmisleni krug po zakonu „oko za oko“.

Ministar je naglasio da Rusija neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << dozvoliti da u razgovoru s njom koriste jezik ultimatuma i prinudnih mera.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


Izvor: Glas Rusije, foto: REUTERS/Maxim Zmeyev    
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Susret s Porošenkom daje mogućnost da se razgovara o saradnji posle asocijacije s EU

Izvor: Vostok.rs, 26.Avg.2014

26.08.2014. -..Susret lidera zemalja Carinskog saveza s predsednikom Ukrajine i predstavnicima EU je dobra mogućnost da se razgovara o saradnji s Kijevom povodom potpisivanja sporazuma o asocijaciji s EU, izjavio je Vladimir Putin...On je naglasio da se Moskva zalaže za jačanje ekonomske saradnje...

Nastavak na Vostok.rs...

Putin: Kriza u Ukrajini se ne može rešiti bez dijaloga s jugoistokom

Izvor: Vostok.rs, 27.Avg.2014, 12:09

27.08.2014. -..Rusija je sigurna da se kriza u Ukrajini ne može rešiti oružjem, ne uzimajući u obzir interese jugoistočnih oblasti zemlje, bez mirnog dijaloga s njihovim predstavnicima, izjavio je Vladimir Putin na susretu lidera zemalja Carinskog saveza i predsednika Ukrajine uz učešće predstavnika...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.