Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineskinje žele da liče na Ivanku Tramp

MOSKVA - Kineskinje stoje u redovima kod plastičnih hirurga da bi izgledale kao Ivanka Tramp, kćerka američkog predsjednika, javlja RT.

U Kini se djevojke sve češće obraćaju plastičnim hirurzima sa željom da im izvrše korekciju nosa, usta i očiju, kako bi ličile na Ivanku Tramp.

Ivanka Tramp, kako se navodi, postala je standard ljepote u azijskim zemljama, a neke klinike estetske hirurgije u Kini se čak nazivaju po njenom imenu.

Kina je treće najveće svjetsko tržište u oblasti plastične hirurgije, a do 2001. godine bile su zabranjene ovakve operacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVANKA TRAMP POSTALA STANDARD LEPOTE Kineskinje hoće da liče na ćerku američkog predsednika

Izvor: Blic, 23.Mar.2017

Kineskinje stoje u redovima kod plastičnih hirurga da bi izgledale kao Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika, javlja "Raša tudej"...U Kini se devojke sve češće obraćaju plastičnim hirurzima sa željom da im izvrše korekciju nosa, usta i očiju, kako bi ličile na Ivanku Tramp...Ivanka Tramp,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.