Keri putuje u Moskvu?

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri putuje u Moskvu?

MOSKVA - Američki državni sekretar Džon Keri mogao bi početkom februara otputovati u posjetu Moskvi, piše ruski dnevnik "Komersant".

"Ako se obje strane slože, razgovori će biti održani već naredne sedmice", navodi list pozivajući se na neimenovani izvor.

Prema istom izvoru, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i američki državni sekretar trebalo bi da se sastanu 4. i 5. februara u Moskvi.

"Komersant" dodaje da bi to bila prva posjeta američkog diplomate Moskvi od maja 2013. godine.

Glavna tema razgovora vjerovatno će biti situacija u Ukrajini, prenosi TASS.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Keri uskoro u poseti Moskvi?

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Moskva i Vašington dogovaraju moguću posetu američkog državnog sekretara Džona Kerija Moskvi u cilju razgovora o ukrajinskoj krizi...Neimenovani diplomatski izvori, prema Rojtersu, ističu da bi to bila prva poseta Kerija Rusiji od početka krize u Ukrajini, tokom koje su odnosi dve zemlje dospele...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.