Keri: Moskva da sprovede prekid vatre

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri: Moskva da sprovede prekid vatre

Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je da je ruskom kolegi Sergeju Lavrovu rekao danas da Moskva i proruske snage koje podržava u Ukrajini, moraju da sprovedu dogovor o prekidu vatre ili će se suočiti s posledicama koje bi mogle naneti štetu ruskoj ekonomiji.

Keri je na konferenciji za novinare u Ženevi rekao da se prekid vatre mora poštovati u svim oblastima, uključujući i mesto Debaljcevo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u blizini grada Mariupolja, preneo je Rojters.

"Ukoliko se to ne dogodi, ukoliko i dalje postoje oblasti gde se to ne sprovodi, onda su neizbežne dalje koncekvence koje bi dodatno naštetile već narušenoj ruskoj ekonomiji", rekao je Keri.

Prema njegovim rečima, predsednik Rusije Vladimir Putin je pogrešno shvatio veliki deo onoga što SAD rade i nastoje da urade, izrazivši nadu da će se okrenuti ka boljoj saradnji sa SAD.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Keri: Moskva mora da sprovede prekid vatre u Ukrajini

Izvor: Blic, 02.Mar.2015

Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je danas da je ruskom kolegi Sergeju Lavrovu rekao da Moskva i proruske snage koje podržava u Ukrajini, moraju da sprovedu dogovor o prekidu vatre ili će se suočiti s posledicama koje bi mogle naneti štetu ruskoj ekonomiji...On je na konferenciji za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.