Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KINSI OPTIMIST: Ako dođemo do petog meča…

Tarens Kinsi nije bio u svom najboljem elementu u prvom meču protiv moskovskog CSKA, ali Amerikanac je pun optimizma pred naredne duele Crvene zvezde sa “armejcima”.

Na pitanje novinara da li su klub i on zadovoljni plasmanom u četvrtfinale Amerikanac je odgovorio odrečno.
– Da li bi vi bili zadovoljni samo plasmanom u četvrtfinale? Mi nismo, planiramo da pobedimo CSKA i sada smo još uvereniji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da to možemo da uradimo. Znamo kako bi trebalo da igramo protiv njih, rekao je Kinsi posle sinoćnjeg meča u Moskvi.
NEMA VIŠE PREPREKA: Zvezda u Evroligi, potpisan ugovor na četiri godine, šansa i za Partizan
Zvezdin bek je svestan da je u prvom meču bilo grešaka koje bi trebalo ispraviti u narednim utakmicama i prognozira da bi serija mogla da ode u pet mečeva.
– Radićemo na treningu u sredu na tome da ispravimo greške koje smo pravili u prvom meču, u tome je ključ naše eventualne pobede. Veoma smo motivisani. Plasman u četvrtfinale je veliki uspeh i za klub i za državu, ali ne želimo da se zadovoljimo samo s tim, želja nam je da pobedimo i prođemo dalje. Iz meča u meč ćemo da jurišamo na pobede i ako serija dođe do pete utakmice potrudićemo se da trijumfujemo, kazao je Amerikanac.
MILER ZADIVIO EVROLIGU: Kvinsijeva blokada iz neverovatnih pet uglova (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.