Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južnokorejski političari i biznismeni uskoro u Moskvi

21.04.2015. -

Delegacija od 250 članova Vlade i biznismena Južne Koreje planira da u junu otputuje u Moskvu Transsibirskom železnicom od Vladivostoka, u okviru programa „Evroazijsko prijateljstvo“.

Generalni konzul Republike Južne Koreje u Vladivostoku Li Sok Pae rekao je danas da se privode kraju pripreme plana puta kako bi delegacija od 250 uglednih Južnokorejaca mogla u junu da otputuje u Moskvu Transsibirskom železnicom i tako obeleži početak „Evroazijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << prijateljstva“.

Saopštenje je objavljeno nakon radnog sastanka koji je Sok Pae imao sa zamenikom šefa gradske uprave Vladivostoka Aleksandra Urova.

Prema rečima Urova, projekat realizuje odeljenje za trgovinu Konzulata Južne Koreje, a uključeno je i rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

„Tokom sastanka smo razgovarali o detaljima organizacije posete“, rekao je Urov, dodajući da će u Vladivostoku, u cilju povećanja efikasnosti projekta, biti održane i druge velike zajedničke manifestacije.

Kako je saopšteno iz uprave grada Vladivostoka, planirani su i događaji koji će ojačati trgovinske veze Rusije i Južne Koreje, uključujući poslovne forume i kulturne programe, a biće održavana i konferencija za novinare, kojoj će prisustvovati 30 najvećih medijskih kuća iz ove azijske države.

sputnik
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.