Izgorjelo 12 skupocjenih automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2014, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorjelo 12 skupocjenih automobila

MOSKVA - Dvanaest skupocjenih automobila koji pripadaju jednom vlasniku izgorjelo je jutros na parkingu u centralnom dijelu Moskve, saopštila je lokalna policija.

 "Požar je izbio jutros oko šest časova. Među automobilima koji su izgorjeli su i skupoceni `bentli`, `rols-rojs` i `mercedes`. Ne isključuje se mogudćnost da je požar podmetnut", naveo je policijski izvor.

Odjeljenje za vanredne situacije u Moskvi potvrdilo je informaciju, ali nije saopštilo detalje, prenosi agencija TASS.

Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce,   Mercedes Benz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U Moskvi na parkingu izgorelo 12 skupocenih automobila

Izvor: Blic, 21.Nov.2014

Dvanaest skupocenih automobila koji pripadaju jednom vlasniku izgorelo je jutros na parkingu u centralnom delu Moskve, saopštila je lokalna policija..."Požar je izbio jutros oko šest časova. Među automobilima koji su izgoreli su i skupoceni `bentli`, `rols-rojs` i `mercedes`. Ne isključuje se mogudćnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.