Haos u Moskvi: Jedan ranjen, uhapšen napadač na sinagogu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Moskvi: Jedan ranjen, uhapšen napadač na sinagogu

Najmanje jedna osoba je teško povređena iz vatrenog oružja nakon što je naoružani napadač otvorio vatru ispred sinagoge u centru Moskve.

Kako javljaju ruski mediji, naoružani muškarac preti da će zapaliti sinagogu, a sa sobom osim pištolja nosi i kanister benzina.

Jedan član obezbeđenja sinagoge je povređen u pokušaju da spreči napadača da uđe u zgrad.

On je hospitalizovan i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se u kritičnom stanju nakon što su ga meci pogodili u glavu i grudi.

Policija je uhapsila 40-godišnjeg napadača, identifikovanog kao Ivan Lebedev poreklom iz grada Koroljov, u Moskovskoj oblasti, a kako se navodi, nije poznato koji su bili motivi njegovog napada.

Мужчина атаковавший синагогу (на фото сидит на земле) задержан. Его зовут Игорь Лебедь, он из подмосковного Королева https://t.co/OPm4BaRpjo pic.twitter.com/nAJ6bDITPK— Медиазона (@mediazzzona) October 1, 2016

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na sinagogu u Moskvi, jedna osoba teško ranjena(VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2016

Jedna osoba je teško ranjena pošto je naoružani napadač upao u moskovsku sinagogu Horal, zapretivši da će je zapaliti. Napadač uhapšen Jedna osoba je teško ranjena pošto je naoružani napadač upao u moskovsku sinagogu Horal, zapretivši da će je zapaliti. Napadač uhapšen....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.