Erdogan: Delovaćemo strpljivo, a ne emotivno

Izvor: RTS, 30.Nov.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Delovaćemo strpljivo, a ne emotivno

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će njegova vlada delovati "strpljivo, a ne emotivno" pre nego što preduzme bilo kakve mere kao odgovor na odluku Rusije da uvede sankcije protiv Turske.
Moskva je najavila da će zabraniti uvoz iz Turske, pre svega poljoprivrednih proizvoda, posle turskog obaranja ruskog vojnog aviona iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sirijske granice prošle nedelje.

Ankara tvrdi da je avion narušio turski vazdušni prostor što Rusija negira.
Turska pokušava da obezbedi da veze sa Rusijom, njenim glavnim snabdevačem energije, ne budu potpuno prekinute, rekao je Erdogan novinarima na marginama Konferencije UN o klimatskim promenama u Parizu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Delovaćemo strpljivo, a ne emotivno

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2015

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da će njegova vlada delovati "strpljivo, a ne emotivno" pre nego što preduzme bilo kakve mere kao odgovor na odluku Rusije da uvede sankcije protiv Turske...Moskva je ranije danas (30. novembar) najavila da će zabraniti uvoz, pre svega poljoprivrednih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Redžep Erdogan - "usamljeni jahač" ili "žrtveno jagnje"?

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 12:56

Na Zapadu dominiraju dve verzije uzroka rušenja ruskog bombardera "Su-24" iznad granice Turska-Sirija - dok jedan broj eksperata tvrdi da je posredi bio samostalni potez Turske, drugi smatraju da je šef države Redžep Tajip Erdogan samo izvršio neformalno naređenje Vašingtona...Penzionisani američki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.