Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: ‘Dabl-dabl’ Teodosića i uživanje u novim čarolijama za još jednu pobedu CSKA (VIDEO)

Pobedom CSKA iz Moskve nad Uniksom rezultatom 85:74 otvoreno je 28. kolo Evrolige.

Ekipa iz glavnog grada Rusije u potpunosti je opravdala ulogu favorita u derbiju iz VTB lige protiv Uniksa u Kazanju, a razlika u kvalitetu videla se od samog početka meča.
CSKA je dominirao odbranom, a iako se tim Dimitrisa Itudisa nije snalazio u napadu imao je opipljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vođstvo. Posle prvih 10 minuta bilo je sedam poena razlike, a nakon prvog poluvremena ‘plus 11’.
Treća deonica potpuno je donela prevagu u korist ‘Armejaca’, s obzirom da je u tom delu igre gostujući tim ubacio čak 30 poena i došao do maksimalnih 17 poena razlike. Sve što je Uniks uspeo da uradi do kraja bilo je smanjenje zaostatka na 11 poena za konačnih 85:74.
Najefikasniji košarkaš na meču bio je Nando de Kolo sa 22 poena, a jedini dvocifren u timu iz Moskve bio je još Miloš Teodosić koji je pored 12 poena ostvario isto toliko asistencija, čime je najviše doprineo pobedi svog tima. Između ostalog, i ovako:
After some great passes, @MilosTeodosic4 puts up a fake shot, and hands it to Freeland for an easy dunk! #UNKCSK #GameON #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/HlN0AM2klg
— EuroLeague (@EuroLeague) March 24, 2017

U timu Uniksa Kit Lengford imao je 17, Ponkrašov je imao poen manje, a Parahuski je ubacio 14, dok je naš Danilo Anđušić imao sedam koševa i tri skoka.

Rezultati by SofaScore

The post EL: ‘Dabl-dabl’ Teodosića i uživanje u novim čarolijama za još jednu pobedu CSKA (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.