EKSKLUZIVNO ZA BLIC IZ MOSKVE Brega o porodici: Ćerka mi je rekla pa ti si zvezda, a ja te gledam u pidžami (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Maj.2017, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA "BLIC" IZ MOSKVE Brega o porodici: Ćerka mi je rekla "pa ti si zvezda, a ja te gledam u pidžami" (VIDEO)

Moje ćerke su Francuskinje i one ne osećaju teret moje karijere. One imaju svoja interesovanja. Srednja ćerka je tek nedavno u Beogradskoj areni bila na jednom mom velikom koncertu, kaže Bregović za "Blic".

Koliko je Goran Bregović velika svetska zvezda, dokaz je još jedan odličan koncert, ovoga puta održan u Moskvi, za zatvaranje Dana Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ruskoj prestonici. U parku "Gorki" orila se strastvena i vatrena muzika Bregovićevog orkestra, a naš muzičar je pred sam koncert "Blicu" otkrio zanimljive detalje iz svoje svakodnevnice. Opušten i nasmejan, Brega nas je pred sam nastup uveo u bekstejdž.

Jeste li spremni za koncert, mnogo je ljudi stiglo... Da li ipak ima treme, nekog osećaja u stomaku i pored toliko godina i nastupa?

- Nema treme, očekujem da se zabavljamo i da nam bude dobro.

Da li ste za Moskvu pripremili neki poseban repertoar, onako baš za rusku publiku?

- Nemam ja nikakav fiksni repertoar, videćemo kako nas i šta ponese, to ćemo da sviramo.

A što se tiče rajder liste, da li ste imali neke posebne želje i zahteve?

- Ništa posebno, malo alkohola, nekog osvežavajućeg pića... to je to.

Da li je tačna ona poslovica da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna i jaka žena? Vi ste prilično uspešni u svom poslu. Da li vas supruga podržava i podupire u svemu što radite?

- Nisam razmišljao o tome da iza muškarca stoji uvek neka uspešna žena... Moja žena je jedina u mojoj porodici koja očajno peva, ona ne ume da sastavi dve note... Ali jeste potpora, bolje da podupire nego da se opire.

Da li biste voleli da neka od vaših ćerki krene vašim stopama ili mislite da je vaš posao pretežak?

- Ne mislim da je ovo teško, nego to obično ne ispadne kako treba kada naslednici imaju isti posao kao roditelji. Moja najstarija ćerka ima 21 godinu, ona je na likovnoj akademiji. Ona je isterala i srednju muzičku i balet, a ove dve mlađe su odustale odavno. Nemaju one teret moje slave i karijere. One su Francuskinje. Evo, bile su u novembru na koncertu u Beogradskoj areni i iznenadile se... Srednja ćerka mi je rekla: "Pa ti si zvezda, a ja te gledam kod kuće u pidžami!".

BONUS VIDEO: I BREGOVIĆ IMA DUŠU Evo zbog koje pesme je silne pare dao na tamburicu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.